Moava Support

Kom i gang med infoskjerm

Sist oppdatert: Aug 23, 2017 10:30AM CEST
Fra og med våren 2016 tilbyr vi en integrert Infoskjerm i webløsningen vår. Dette er en tilleggstjeneste til eksisterende webløsninger og koster 1990,- for de som allerede er kunder av Moava sin websideløsning.

Selve skjermen trenger en nettleser. Det er mulig å kjøpe skjermer med innebygget nettleser, men vår erfaring er at ikke alle disse er like gode. Det vil i mange tilfeller være kostnadseffektivt å kjøpe rimeligere skjermer og bruke f.eks. en Chromebit eller tilsvarende "minipc" som har innebygget wifi og en vanlig  standard nettleser. Disse kan plugges direkte inni HDMI inngangen på skjermen.

For å aktivere Infoskjerm tar du kontakt med Moava. Etter at vi har aktivert Infoskjerm vil det dukke opp et nytt ikon i kontrollpanelet:

Selve infoskjermløsningen består i all hovedsak av tre deler. På venstre side kan du velge hvilken infoskjerm du vil jobbe med og lage nye skjermer. En multiskjerm består av flere skjermer og gir flere skjermer på en og samme visning.Ulikt mange andre løsninger på markedet er det INGEN begrensning på hvor mange skjermer og brukere du har.

På bildet over er skjermen "infoskjerm kontor" allerede valgt. Midt på skjermen ser vi en forhåndsvisning av infoskjermen. På høyre side av bildet kan man enkelt legge til innhold ved å trykke på den grønne plussen.

Innhold som lages til infoskjermen kan publiseres andre steder på nettsiden, på samme måte som innhold som produseres andre steder på nettsiden kan publiseres TIL infoskjermen. Det kan være bilder, video, nyheter eller kalenderhendelser.

Lengre ned på siden så ser vi hvilke elementer som ligger i kø. Noen av disse elementene kan endres på ved å trykke på den blå blyanten. Da kommer man inn i redigeringsmodus og innholdet kan endres. Trykker man derimot på tannhjulet kan man styre når, hvor lenge og hvordan det skal vises.

Som oftest velger man bare standardvisning, men tidvis kan det være effektivt å endre på disse innstillingene.

Kontakt oss

Driftsmeldinger

Alle systemer fungerer som normalt.

Supportverktøy

Teamviewer fjernstyring

Appear.in fjernvisning