Brukergrensesnitt for administratorer

Når du logger deg inn, kommer du inn på kontrollpanelet.
NB: Lærere har et annet brukergrensesnitt når de logger seg inn, med færre valg. For informasjon med dette, se ”For vanlige brukere”.

Her er en kort beskrivelse av hvert menypunkt.

Gå til forsiden: Tar deg til skolens forside. Så lenge du er logget inn, kan du gå inn og ut av kontrollpanelet uten å måtte logge inn igjen.

Interne sider: Tar deg tilbake til den første interne siden (den første du ser når du logger deg inn).

Rediger: Gir deg mulighet til å opprette og redigere meny og sider. Dessuten går du inn her når du skal opprette sideelementer og legge ut informasjon. Du får opp en liste over sidene i menyen til venstre. Ved å klikke på sidenavn, får du opp siden i hovedvinduet.

Ressurser: Gir mulighet for å lage " Flervalgsprøver" ," Læringspakker", osv. *

Kalender: Her kan du legge inn aktiviteter og hendelser som skal skje på skolen.

Kommunikasjon: Her kan man klikke på " Abonnenter", og få opp en liste over de som abonnere på nyhetsbrev fra nettstedet. Kunder av SMS vil også få opp SMS modulen her.

Meg: Kan endre brukernavn, passord og andre ansattopplysninger på din bruker.

Logg ut: Klikk her nå du er ferdig og vil logge deg ut

Brukere: Gir oversikt og mulighet for å endre alle brukere/ansatte, samt administrere grupper.

Design: Her kan du laste opp ny " Topplogo", forandre på fargene til sidene dine, m.m.

Innstillinger: Her kan du endre noen faste valg for nettstedet, se statistikk, m.m.

Punktene nedenfor gjøres normalt under ”Rediger”.

Artikler: Et alternativ for å legge ut artikler, og liste artikler

Filer: Gir oversikt over filer som er lastet opp og gir mulighet til å laste opp flere, eller slette eksisterende.

Bilder: Bildeoversikt, du kan lage bildealbum og laste opp bilder, samt endre valg for automatisk bildebehandling.

*Valget ” Ressurser” kan slåes av og på. Klikk på ” Innstillinger”, og så ” Valg for nettsted”. Her kan du velge om valget ” Ressurser” skal vises, og velge hvilke elementer skal være med når man klikker på dette valget.

Valget ” E-post” vises kun hvis skolen har e-post levert fra Moava AS.