Oversikt / Enhetsleder (Moava IKO) / Last opp filer med rutiner eller skjemaer til kategoriene i Henvendelser (enhetsleder)

Last opp filer med rutiner eller skjemaer til kategoriene i Henvendelser (enhetsleder)

Hvis skolen/barnehagen har maler, rutiner, skjemaer osv. som kan knyttes til en av kategoriene, kan du laste opp disse her, og de vil bli tilgjengelig hver gang du velger den kategorien. Klikk på pilen for å velge en kategori, f eks ”Fritak fra deler av undervisningen”.

Klikk på plusstegnet for å laste opp en fil, f eks skolens rutiner når det gjelder fritak fra deler av undervisningen. Hvis du vil legge inn en lenke til et dokument som ligger i et annet system klikk på plusstegnet under «Lenker».

Hver gang du oppretter en ny henvendelse og velger den kategorien, vil filen du lastet opp vises til høyre for boksen hvor du skriver inn en ny sak.

Hvis du vil slette noe du har lastet opp, klikk på det røde ikonet ved siden av filnavnet.

Kommuneansvarlig kan også laste opp filer knyttet til kategorier, slik at disse også vil vises hvis kommunen velger å legge noe ut. Du kan ikke slette filer som kommuneansvarlig har lastet opp.

NB: Ikke last opp dokumenter/referater som kan knytte en sak til enkeltpersoner.