Skriv ut rapporter

For å lage en rapport, klikk på fanen ”Utskrift-Rapport”. Her kan du også lage rapporter fra tidligere skoleår/barnehageår. Velg skoleåret du vil ha rapport om.

Klikk på pilen der det står "Velg innstilling", og velg hva du vil ha en rapport om. Hvis du vil ha en utskrift av årshjulet, klikk på ”Informasjon om alle tildelte gjøremål”. Da vil du få opp valg like under som ser slik ut:

Til venstre kan du velge hvilke gjøremål du vil ha med i rapporten. Under ” Vis innhold” kan du velge om du vil ha med frister, type, beskrivelser, med mer.

Rett ovenfor Valgboksen, kan du velge lovparagrafer du vil ha rapport om. Rapporten vil inneholde alle gjøremål som er tilknyttet den paragrafen.

Velg ”Vis Rapport” for å se rapporten. Ønsker du utskrift anbefales det å velge "Forhåndsvisning i nettleseren. Fjern topp- og bunntekster, evt. sette marger og orientering av arket, og så skrive ut derfra når det ser greit ut.

Klikk på ”Eksporter til PDF” knappen hvis du vil lagre rapporten som en pdf-fil. Denne filen kan også skrives ut.

Hvis du vil skrive ut en annen type rapport, velg en annen type.