Brukere - Endre brukernavn/passord

Velg først " Innstillinger" som du finner øverst til høyre. Klikk deretter på " Brukere", og du vil få opp en liste over alle brukere av Moava IKO i din kommune.

Klikk på blyanten ved siden av den personen du vil endre info for, og du vil få opp et vindu hvor du kan endre opplysningene om den valgte brukeren:

Endre så brukernavn og/eller passord.
NB: Passordet må inneholde minst 5 tegn.

NB: Passordet vil alltid vises med 15 prikker. Hvis du endre passord til noe som har 5 tegn, for eksempel, vil det fortsatt vises med 15 prikker når du klikker på blyanten for den brukeren du endrer passordet til.

Husk å velge " Lagre" når du er ferdig å gjøre endringer!