Rapport - Lage mal (1)

Når du har lagret en rapport og deretter valgt "Vis rapport", kan du lagre den som en rapportmal slik at du ikke trenger å velge alt på nytt neste gang du skal skrive ut samme type rapport. Klikk på knappen " Lagre/Endre mal" for å gjøre dette.

1.       Skriv inn et navn for malen din, og klikk på "Lagre nåværende innstilling".

2.       Alle malene du lagrer vil komme opp i en liste under.

3.       For å endre navn på en mal, klikk på blyanten. For å slette en mal, klikk på søppelbøtte.

4.       Når du har lagret rapportmalen, klikk på " X" for å lukke det lille vinduet.

5.       Nå vil du se at rapportmalen din vises i nedtrekkslisten hvor du kan velge rapport.