Oversikt / Enhetsleder (Moava IKO) / Hvordan bruke kategorier

Hvordan bruke kategorier

Aktuelt for de kommunene som bruker funksjonen "Kategorier".

Kommuneansvarlig kan opprette kategorier og angi hvilke gjøremål som tilhører hver kategori. Hvis din kommune bruker kategorier, vil du se en nedtrekksliste oppe til høyre.

Når du klikker på pilen og velger en kategori, vil du kun se de gjøremålene i årshjulet som tilhører den kategorien.

Du kan også filtrere gjøremål etter måned eller tidsperiode.

For å se hele årshjulet igjen, klikker du på pilen og velger "Vis alt".