Dokumenter (1)

Fanen ”Dokumenter” gir deg en oversikt over alle filer som har blitt lastet opp og tilknyttet årshjulet.

Dokumenter er listet opp alfabetisk, og i kolonnen ”Gjøremål” kan du se hvilke gjøremål dokumentet er knyttet til. Hvis du vil endre dette, klikk på det grønne plusstegnet. Du vil da få opp et vindu med alle gjøremålene. Merk de gjøremålene du vil knytte dokumentet til, og lukk vinduet.

Hvis en fil ikke er tilknyttet noen gjøremål, havner denne filen helt nederst i listen. Her kan du slette filen hvis du vil.

Hvis du vil endre tittel og beskrivelse av et dokument, klikk på blyanten i kolonnen ”Endre”. Her kan du skrive inn en ny tittel og beskrivelse. Du kan også laste opp en ny fil hvis du vil erstatte filen med en ny versjon ved å klikke på ikonet med to piler.

Hvis du vil laste opp en helt ny fil og knytte det til et eller flere gjøremål, klikk på knappen ”Last opp fil”, som står rett over kolonnen ” Tittel”.

Klikk på boksen for å finne filen på din datamaskin eller dra og slipp filen i boksen.

Skriv inn en tittel for filen, og eventuelt en beskrivelse.
Velg ”Last opp”: Når filen er lastet opp vil du få en bekreftelse på dette samt en liste over alle gjøremålene i årshjulet.

Merk av gjøremålene dokumentet ditt skal knyttes til. Klikk på krysset (øverst og til høyre) for å lukke vinduet.

Du kan også lage en pdf av hele listen over filer med den grønne knappen på høyre siden av skjermen.