Purre på gjøremål som ikke har blitt fullført

Systemet gir deg mulighet til å sende en manuell påminnelse til enheter som ikke har fullført sine gjøremål. Du kan også purre på gjøremål hvor rektoren/styreren ikke har lastet opp dokumentasjon til.

Når du er inne for å se status for alle enhetene, kan du sende en manuell påminnelse til de som ikke har utført sine gjøremål innen fristen.

Merk av de gjøremålene du vil sende en påminnelse om.

Klikk på pilen ved siden av " Velg handling"
og velg " Send påminnelse av valgte".

Du får så opp et nytt vindu:

Her kan du skrive din egen melding i tekstfeltet, eller bruke standardmeldingen som ligger der.

Du vil da se en liste over hvilke skoler som skal purres på.

Hvis en påminnelse allerede har blitt sendt for ett eller flere gjøremål, vil du se en dato i rødt i kolonnen " Gjøremål", slik at du slipper å purre på samme gjøremål flere ganger.

Hvis en e-post adresse mangler får du beskjed om dette . I så tilfelle bør du legge inn rektorens e-post adresse. For å gjøre dette, klikk på " Innstillinger", så  "Brukere".
Velg " Send påminnelse" for å sende påminnelsen. Du får opp en liste over hvilke rektorer som har fått påminnelse.
I bunnen av dette vinduet får du også opp en liste over alle purringer som har blitt gjort.