Oversikt / Kommuneansvarlig (Moava IKO) / Send en «manuell» påminnelse til skolene som ikke har fullført gjøremål

Send en «manuell» påminnelse til skolene som ikke har fullført gjøremål

Når du er inne for å se status for alle skolene, kan du sende en manuell påminnelse til de skolene som ikke har utført gjøremål enda.

Merk av de gjøremålene du vil sende en påminnelse om.

Klikk på pilen ved siden av «Velg handling»og velg «Send påminnelse av valgte».

Du kan også sende purring på manglende dokumentasjon.

Da får du opp et nytt vindu.

Du kan skrive din egen melding i tekstfeltet, eller la den standardmeldingen ligge der.

Du vil se en liste over hvilke skoler som skal purres på.

Hvis en påminnelse allerede har blitt sendt for et eller flere gjøremål, vil du se disse listet opp under «Oversikt over sendte påminnelser»

Hvis en e-postadresse mangler får du beskjed om dette også. I så tilfelle bør du legge inn rektorens e-postadresse. For å gjøre dette klikk på «Innstillinger», og så «Brukere».

Klikk på knappen «Send påminnelse» for å sende påminnelsen.

Du får opp en liste over hvilke rektorer som har fått påminnelse.