Brukere - Valget "Meg"

Når en bruker logger inn i Moava, har de et  valg i menyen øverst som heter ” Meg”. Ved å  klikke på dette, får man følgende valg:

"Mine opplysninger" viser brukerens  brukerskjema. Her kan de endre brukernavn,  passord, gruppene de jobber med, osv.

"Mine valg" lar en bruker velger språket for  systemet. Dette er noe som påvirker den ene  brukeren, dvs. alle lærere kan velge å se  systemet i det språket de vil, uten at dette må  velges for samtlige brukere på skolen. Akkurat  nå er systemet tilgjengelig på bokmål,  nynorsk og engelsk.

Der det står ” Editor” kan du velge en annen artikkel-editor. Det er best å la dette valget stå som det er om du ikke har opplevd problemer med artikkel-editoren i nettleseren din.

"Mine læringspakker" forteller deg om du er oppmeldt til noen læringspakker. Dette er mest aktuelt for elevbrukere.

"Til kvittering" gir deg en liste over elever som er meldt opp av deg til å gjennomføre en læringspakke, og venter for godkjenning fra deg som er ansvarlig for den lærepakken.