Oversikt / Ressurser / Sidestatistikk

Sidestatistikk

Med Moava kan du lett holde oversikt over besøk på sidene dine. Vi har laget en teller som kontrollerer både besøk på sidene, vellykkede innlogginger i systemet og innlogginger som har blitt avvist. For å hente frem denne oversikten gjør du følgende:

Etter innlogging, velg ”Innstillinger” i hovedmenyen.

I kolonnen som kommer opp til venstre klikker du på et av følgende tre valg som kommer opp:

• "Sidevisninger" - Viser hvor mange som har vært inne på de forskjellige sidene.
  • "Innlogginger" - Viser hvor mange som har logget inn i kontrollsenteret, og hvilke brukere dette er.
  • "Innloggingsforsøk" - Viser hvor mange og hvem som har forsøkt å logge inn uten å lykkes. Det kan enten skyldes at det er godkjente brukere som har glemt passordet sitt, eller at uvedkommende har prøvd å komme inn i systemet og blitt avvist.

Når du klikker på "Sidevisninger" kan du se antall sideoppslag og når siden ble sist besøkt. Du kan også nullstille sidetelleren for en eller flere sider.

Mer omfattende statistikk

Hvis du vil ha enda mer informasjon om besøkende til nettstedet ditt, kan du be oss om å legge til nettstedet i verktøyet Matomo. Dette er et system som teller hvor mange som har besøkt sidene, hvor lenge de har vært inne på sidene, m.m.

Det kan ta opptil en dag før Matomo har samlet statistikken første gang.

NB! Vi anbefaler ikke bruk av Google Analytics på grunn av personvernhensyn til besøkende. Verktøyet fungerer og kan legges inn i Moava dersom det er nødvendig. Google Analytics som er en tredjepartstjeneste vil måtte brukes på eget ansvar og vi kan heller ikke stå ansvarlig for eventuelle problemer du har med Google-produkter. Vi kan dessverre ikke gi support eller veiledning for Google Analytics.