Oversikt / Publisering / Bilde som lenke

Bilde som lenke

Legg ut et bilde som lenke

Hvis du vil legge ut en logo (eller et annet bilde) som besøkende kan klikke på og gå til en webside, gjør følgende:

Åpne siden i Rediger som du vil legge ut bildet på.

Klikk "Legg til nytt sideelement", og velg "Ny fast artikkel".
For å laste opp bildet du vil ha som lenke, klikk på "Bildeknappen".

NB: Hvis du ikke får opp vinduene for å laste opp bilder, kan det hende at du har "popup blokkering" på i nettleseren din. Slå dette av.

Klikk på "Bla gjennom tjener" knappen:

Klikk på "Velg filer" knappen, og velg bildefilen du vil laste opp fra datamaskinen din, og klikk "Åpne" knappen.

Når filen er lastet opp og det står "Ferdig", klikk på "Neste" knappen, og så "Neste" igjen, og så "Ferdig".

Bildet du lastet opp vil vises i vinduet.

Før du klikker på OK i dialogboksen for Bildeegenskaper, klikk på fanen "Lenke".

Skriv inn lenkeadressen du vil at folk skal gå til når de klikker på bildet.
Klikk OK.

Husk å lagre artikkelen din!