Oversikt / Brukere / Ansattbilder er feil rotert eller gammelt bilde vises

Ansattbilder er feil rotert eller gammelt bilde vises

Når du laster opp et nytt ansattbilde vil du fra Versjon 20 få muligheten til å rotere bilder etter å ha lastet opp et ansattbilde.

Trykk først på "brukere" og deretter "rediger" (hvis brukeren allerede ligger inne). Trykk så på "Velg bilde", da vil du få mulighet til å laste opp et nytt bilde. I dialogboksen som kommer opp så laster du opp et nytt bilde og deretter kan du rotere og beskjære bildet slik du ønsker det selv.