Ansattbilder er feil rotert eller gammelt bilde vises

Når du laster opp et nytt ansattbilde vil du fra Versjon 20 få muligheten til å rotere bilder etter å ha lastet opp et ansattbilde.

Trykk først på "brukere" og deretter "rediger" (hvis brukeren allerede ligger inne). Trykk så på "Velg bilde", da vil du få mulighet til å laste opp et nytt bilde. I dialogboksen som kommer opp så laster du opp et nytt bilde og deretter kan du rotere og beskjære bildet slik du ønsker det selv.