Oversikt / Moava Del / Opprette nytt nyhetsfelt

Opprette nytt nyhetsfelt

Å opprette et nytt nyhetsfelt er noe man som oftest bare gjør i oppstarten av siden, det skal IKKE opprettes nye felt for hver nyhet. For å se hvordan man legger til nyheter, Klikk her

For å opprette et nytt nyhetsfelt starter du på forsiden.

1. Trykk på knappen med mappe-ikonet "Opprett et nytt nyhetsfelt" øverst til høyre.
  2. Gi nyhetsfeltet et navn.
  3. Søk/velg side nyhetsfeltet skal plasseres på.
  4. Eventuelt velg kolonne 1, 2 eller 3. Avhenger av hvordan siden er konfigurert fra før av.
  5. Trykk på "Lagre".

Nå har du opprettet et nytt nyhetsfeltet på nettsiden.

For å åpne selve nyhetsfeltet på nettsiden kan du trykke på menyen øverst til høyre (3 prikker), og velge "Les på nettsted...".