Pålogging - Enhetsleder

Det finnes to brukernivå i 1310-systemet: Kommuneansvarlig/Fylkesansvarlig og Rektor/Styrer.

For å logge inn:

1.       Åpne nettleseren, og gå til nettstedet http://www.1310.no
2.       Til høyre finner du " Logg inn"-boksen. Tast inn brukernavn og passord som du har fått fra oss
3.       For å logge inn med FEIDE, klikk på FEIDE ikonet.
NB: Dette må settes opp for din kommune først, ta kontakt med kommuneansvarlig/fylkesansvarlig for å høre om du kan bruke FEIDE

Når enhetsleder logger seg på, ser det slik ut:

NB: Første gang du logger deg inn bør du endre brukernavn og passord. Dette gjør du ved å klikke ”Meg” (ved siden av navnet ditt).