Henvendelser

Se henvendelser” viser henvendelser/enkeltvedtak som er lagt inn av enhetslederne.

Målet her er å vise antall henvendelser/episoder enhetslederne har registrert innenfor hvert område (klager, fritak fra undervisning, osv.).

NB: Hvis du ikke vil bruke fanen "Henvendelser" kan du slå det av. Gå inn i "Innstillinger", og så "Henvendelser" og velg "Ikke bruk henvendelser". Her kan du også velge hvilken type henvendelser du vil at rektorene/styrerne skal registrere hvis du velger å bruke henvendelser.

På toppen ser du antall henvendelser etter kategori.

Under oversikten ser du behandlingstiden i hver kategori for hver enhet.

For kommuner:  Hvis du vil se henvendelser for barnehagene, velg ” Barnehage” her.