Gjøremål - Vis i Outlook 2010-kalender

1. Klikk på " Innstillinger" (øverst, til høyre, ved navnet ditt)
2. Klikk på " Abonnering"

3. Hvis du vil at gjøremålene skal vises som heldagshendelser eller på et bestemt tidspunkt på dagen, velg dette med "Tilpass tidspunkt"
4. Kopier lenken under der det står ” Kopier denne lenken…”.
5. Åpne Outlook og åpne kalenderen.
6. Når du befinner deg i menyen ” Hjem”, velg så ” Åpne kalender”. og velg ” Fra Internett ”.

7. Lim inn adressen du kopierte fra 1310.no.

Hvis du får spørsmål om å abonnere på denne kalenderen, velg " Ja".

Det vil kanskje ta noen minutter før kalenderen oppdaterer seg og legger seg selv inn.
Hvis du ikke ser den etter det, sjekk til venstre under ”Mine kalendere”, og pass på at 1310-kalenderen er merket av for visning.