Gjøremål - Vise i Outlook 2010-kalender

1. Klikk på " Innstillinger" (øverst, til høyre, ved navnet ditt)
2. Klikk på " Abonnering"

3. Merk av for hvilke type gjøremål du vil vise i kalenderen (f.eks skole, barnehage, osv.)
4. Hvis du vil at gjøremålene skal vises som heldagshendelser, eller på et bestemt tidspunkt, velg dette ved å klikke på pilen ved "Tilpass tidspunkt"
5. Kopier lenken under der det står ” Kopier denne lenken…”.
6. Åpne Outlook og åpne kalenderen.
7. Når du befinner deg i menyen ” Hjem”, velg så ” Åpne kalender”. og velg ” Fra Internett ”.

8. Lim inn adressen du kopierte fra 1310.no.

Hvis du får spørsmål om å abonnere på denne kalenderen, velg " Ja".

Det vil kanskje ta noen minutter før kalenderen oppdaterer seg og legger seg selv inn.

NB:Hvis du ikke ser den etter det, sjekk til venstre under ”Mine kalendere”, og pass på at 1310-kalenderen er merket av for visning.