Oversikt / Enhetsleder (Moava IKO) / Hvordan vise gjøremål i kalenderen (Outlook m.fl.)

Hvordan vise gjøremål i kalenderen (Outlook m.fl.)

1. Klikk på fanen «Innstillinger»
  2. Klikk på «Abonnering»
  1. Velg evt. tidspunkt (klokkeslett i kalenderen for gjøremålene). Merk av hvilke enheter du vil ha med, og kopier lenken under der det står ”Kopier denne lenken…”.
  2. Åpne Outlook, og åpne kalenderen.
  3. Klikk Kalender-ikonet nederst i navigasjons ruten. (Ikke aktuelt ved bruk av Microsoft 365. Hopp over dette steget.)
  4. Klikk ”Legg til kalender” på verktøy linjen.
  5. Klikk "Abonner fra nett" eller ”fra Internett”, og lim inn nettadressen til kalenderen i boksen kobling til kalender .
  6. Skriv inn et navn på den tilkoblede kalenderen i boksen Kalendernavn.
  7. Klikk på Lagre.
  8. Lim inn adressen du kopierte fra iko.moava.no.

Hvis du får spørsmål om å abonnere på denne kalenderen, velg Ja.

Det vil kanskje ta noen minutter før kalenderen oppdaterer seg og legger seg selv inn.

Hvis du ikke ser den etter det, sjekk til venstre under ”Mine kalendere”, og pass på at kalenderen er merket av for visning.