Oversikt / Annet / Abonner på nyheter

Abonner på nyheter

På forsiden av dine nettsider, er det et felt som heter "Abonner på nyheter”.

Når noen legger inn e-post adressene sine her, vil de automatisk få en e-post hver gang det legges ut en nyhet. Dette gjøres ved at forfatteren av artikkelen merker av for ” Send nyhetsbrev” når de skriver en artikkel. (Dette kan også velges som ’standard’ slik at man slippe å huske det for hver gang). Det går også an å få melding når en ny fil blir lagt ut i et fil-nedlastingsfelt. E-posten til abonnentene ser noenlunde slik ut: Det er nå lagt ut en nyhet på Trivelig skole:Husk planleggingsdag 21.september! Du kan klikke på lenken under for å lese mer:http://trivelig.skole.no/sideID=132 Vennlig hilsenTrivelig skole

Det koster ingenting å abonnere på nyheter fra skolen. E-post-adressene til abonnentene ligger inne i systemet til skolen, og vil absolutt ikke bli gitt til andre! Det er en fin måte for foreldre å følge med på hva som skjer i skolen, uten å måtte sjekke skolens sider hver eneste dag. Etter at du legger ut en nyhet, og velger å sende varsling til abonnenter, får du opp en liste over e-post adresser som har fått varsling om nyheten.

Hvordan foreldre kan melde seg ut av listen:

NB: I bunnen av alle nyhetsbrev e-poster som blir sendt ut, står det ”For å melde deg ut av nyhetslisten vår, klikk på denne lenken”. Slik kan folk melde seg ut av listen.

Du kan slette folk fra listen eller endre e-post adressen deres ved å klikke på "Kommunikasjon" og til venstre "Abonnenter".

Følgende brev kan kopieres og gis ut til foreldre hvis ønskelig:

Hva er ”Abonnering på nyheter”? Som du sikkert har lagt merke til, legger skolen ut nyheter på skolens websider. På forsiden av skolens websider, finnes det et felt som heter ”Abonner på nyheter” Når du legger inn e-post adressen din her, vil du automatisk få en e-post hver gang skolen legger ut en nyhet. Det koster ingenting å abonnere på nyheter fra skolen. E-post adressen din vil absolutt ikke bli gitt til andre! Dette er en fin måte å følge med på hva som skjer i skolen, uten å måtte sjekke skolens sider hver eneste dag. Slik abonnerer du på nyheter: 1. Skriv inn e-posten adressen din i feltet, og klikk på ” Send”. Da får du bekreftelse: Takk for at du ville melde deg på vårt nyhetsbrev! Du vil nå få tilsendt en epost med en lenke du må klikke på for å bekrefte påmeldingen. Du får ingen nyhetsbrev fra oss før du har bekreftet at mottaker-adressen er riktig. 2. Etter kort tid vil du da få en e-post hvor det står: (XX vil naturligvis byttes ut med navnet på din skole) ”Velkommen som mottaker av nyhetsbrev fra XX skole. Du er registrert med følgende epost-adresse: e-post@e-post.no Medlemskapet ditt er ikke aktivert. Det må aktiveres ved å klikke på lenken under:http://XX-skole.no/index.php?action=newslist&key=1b4fbf984aHvis denne påmeldingen er ukjent for deg, kan du bare overse den. Du vil ikke motta noen noen nyhetsbrev fra oss hvis du ikke klikker på lenken over. Abonnement som ikke blir aktivert vil bli automatisk slettet etter en stund. Du kan også slette din epost adresse fra vår database umiddelbart ved å klikke på lenken under: http://XXskole/index.php?action=newslist&d=y&key=1b4fbf982Vennlig hilsen XX skole” 3. Klikk på den første lenken for å aktivere medlemskapet. Da kommer du til skolens websider, og vil se følgende: ” Aktivt” lar deg slå på eller av abonnering. ” Ønsket format” lar deg velge om du kun vil ha tekst i e-postene du får fra skolen, eller tekst og bilder (HTML format). Merk av i rutene for å få en e-post for alle nyheter som legges ut (”alt nytt”), KUN nyheter fra Forsiden (”felles nytt”), og/eller bestemte grupper ved barnehagen (grupper/avdelinger som har eget nyhetsfelt listes her). Det går også an å få melding når en ny fil blir lagt ut i en fil-nedlastingsfelt. 4. Klikk på "Lagre valg".

Har du mistet skjemaet hvor foreldre kan melde seg på nyhetsvarsling?

Kopier kodene under og lim inn i en fast artikkel etter at du har byttet til "Kilde"-visning, og lagre.

<div style="width: 100%"> <p style="font-size: 16px; line-height: 1.5; margin-bottom: 4px"> Få tilsendt mail når nyheter legges ut på nettsidene </p><form action="index.php" id="newslist" method="post" name="newslist" style="display: flex; flex-direction: column; gap: 8px" > <input name="action" type="hidden" value="newslist"/> <div> <label class="form-label" style="font-size: 16px; line-height: 1.5" for="e-post" >Din e-postadresse</label > <input class="form-control" name="esmuabislcribe" id="e-post" placeholder="Skriv din e-postadresse" required="required" type="email" style=" font-size: 16px; line-height: 1.5; color: #000000; width: 100%; max-width: 100%; margin-top: 4px; box-sizing: border-box; "/> </div><div> <button name="Submit" style="display: block; font-size: 16px; width: 100%" class="btn btn-primary" type="submit" value="Send" > Abonner </button> </div></form> </div>