Oversikt / Kommuneansvarlig (Moava IKO) / Dokumenter

Dokumenter

Fanen "Dokumenter" gir deg en oversikt over alle filer som har blitt lastet opp og tilknyttet årshjulet.

Dokumenter er listet opp alfabetisk, og i kolonnen ”Gjøremål” kan du se hvilke gjøremål dokumentet er knyttet til. Hvis du vil endre dette, klikk på det grønne plusstegnet og du vil få opp et vindu med alle gjøremålene. Merk av de gjøremålene du vil knytte det dokumentet til, og lukk vinduet.

Hvis en fil ikke er tilknyttet noen gjøremål, havner denne filen helt nederst i listen, under «Dokumenter som ikke er knyttet gjøremål» . Her kan du slette filen hvis du vil.

Hvis du vil endre tittel/beskrivelse av et dokument, klikk på blyanten i kolonnen ”Endre”. Her kan du skrive inn en ny tittel og evt. beskrivelse. Her kan du også laste opp en ny fil hvis du vil erstatte filen med en ny versjon ved å klikke på dette ikonet:

Hvis du vil laste opp en helt ny fil og knytte det til et eller flere gjøremål, klikk på knappen ”Last opp fil”, som står rett over kolonnen ”Tittel”.

Klikk på boksen for å finne filen på din datamaskin, og klikk Åpne.

Skriv inn en tittel for filen, og evt. en beskrivelse.

Klikk på ”Last opp”, og når filen er lastet opp vil du få en bekreftelse av dette, samt en liste over alle gjøremålene i årshjulet.

Merk av gjøremålene dokumentet ditt skal knyttes til. Klikk på «Lukk» knappen for å lukke vinduet.

Hvis du vil ha en oversikt over alle filene som ligger under «Dokumenter» kan du klikke på «Eksporter dokumentliste til pdf».