Oversikt / Enhetsleder (Moava IKO) / Hvordan vise gjøremål i kalenderen (Outlook, Google m.fl.)

Hvordan vise gjøremål i kalenderen (Outlook, Google m.fl.)

Nå du er innlogget på Moava IKO kan du følge disse stegene:

1. Klikk på fanen "Innstillinger"
  2. Klikk på "Abonnering"

Velg tidspunkt for å bli varslet på et bestemt klokkelsett eller la den stå tom for å legge inn som heldagshendelser. Merk av hvilke enheter du vil ha med og kopier lenken under der det står "Kopier denne lenken…".

NB! Dersom du klikker på lenken og åpner den i kalenderen vil du importere en statisk kalender som ikke blir oppdatert. Dette anbefaler vi ikke dersom du ønsker en oppdatert gjøremålsliste.

For Outlook: (se lenger nede for Google)

1. Åpne Outlook og åpne kalenderen.
  2. Klikk Kalender-ikonet nederst i navigasjons ruten. (Ikke aktuelt ved bruk av Microsoft 365. Hopp over dette steget.)
  3. Klikk ”Legg til kalender” på verktøylinjen.
  4. Klikk "Abonner fra nett" eller "fra Internett" og lim inn adressen du kopierte fra Moava IKO.
  5. Skriv inn et navn på den tilkoblede kalenderen i boksen Kalendernavn.
  6. Klikk på Importer.

Hvis du får spørsmål om å abonnere på denne kalenderen, velg Ja. Det vil kanskje ta noen minutter før kalenderen oppdaterer seg og legger seg selv inn. Hvis du ikke ser den etter det kan du sjekke til venstre under ”Mine kalendere”. Pass på at kalenderen er merket av for visning.

For Google:

1. Åpne Google kalender
  2. Klikk på Pluss-ikonet ved siden av der det står "Andre kalendere" nederst i venstre sidemeny.
  3. Klikk på "Fra nettadresse"
  4. Lim inn lenken du kopierte fra Moava IKO her og trykk på "Legg til kalender"

Du kan endre navn på kalenderen under Innstillinger.