Oversikt / Kommuneansvarlig (Moava IKO) / Last opp filer med rutiner eller skjemaer til kategoriene i Henvendelser

Last opp filer med rutiner eller skjemaer til kategoriene i Henvendelser

Hvis kommunen/fylket har dokumenter, maler, rutiner, skjemaer osv. som kan knyttes til en av henvendelseskategoriene, kan du laste opp disse her, og de vil bli tilgjengelig for alle skolene eller barnehagene. Rett under fanen ”Se henvendelser”, står det ”Rutiner/Skjemaer”. Klikk på pilen for å velge en kategori, f eks ”Fritak for karakter”.

Klikk på plusstegnet for å laste opp en fil, f eks kommunens/fylkets rutiner når det gjelder fritak for karakterer. Du får velge om filen skal vises hos alle enhetene, eller kun barne- eller ungdomstrinn (for barnehager blir det enten kommunale eller private). Du kan også legge inn en lenke til et dokument som ligger i et annet system ved å klikke på plusstegnet under «Lenker».