Veiledninger

Oversikt / Annet / Om E-postvarsling fra Moava

Om E-postvarsling fra Moava

Moava sender ut e-postvarsel til de som ønsker å abonnere på nyheter fra nettsider til skoler, barnehager og andre som er driftet av oss.

Det gir for eksempel foresatte mulighet til å få varsel på e-post når det er lagt ut en ny artikkel eller ny uke- eller månedsplan på skolen / barnehagen.

Man må aktivt velge å melde seg på ved å skrive inn sin e-postadresse i et skjemafelt på nettsiden. Man får deretter tilsendt en e-post hvor man må klikke på en lenke for å bekrefte at man ønsker å motta varsel på e-post. Man har da samtidig mulighet for å velge hvilke sider man ønsker å få varsel fra.
E-postadresser som ikke blir aktivert vil aldri få tilsendt flere e-post og vil bli slettet helt fra våre databaser senest etter 30 dager.

Hvert år i forbindelse med nytt skole- og barnehageår, i august, vil alle få tilsendt en e-post hvor de aktivt må bekrefte at de fortsatt ønsker å motta varsel for de kommende 12 mnd. Hvis det ikke blir bekreftet vil e-postadressen bli slettet og du vil ikke få flere varsel på e-post.

Avsender e-postadresse vil som oftest være noreply@moava.no og man kan ikke svare på denne direkte.
E-postadresse til nettsiden det er sendt fra vil man finne på selve nettsiden eller det kan også være oppgitt e-postadresse for kontakt med avsender et sted i tilsendt e-post.

Lenker i tilsendt e-post vil i størst mulig grad inneholde moava.no for å ha konsistens med domenet for avsender e-postadresse og domenet i lenkene.
Lenker vil av den grunn ofte starte med a.moava.no, b.moava.no eller c.moava.no. Disse driftes av oss, vil videresende til riktig side og er trygge å bruke.

Hvis spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på post@moava.no

Sist oppdatert: