Hjelp og veiledninger

Oversikt / Moava IKO - Kommuneansvarlig (Fylke) / Rapport - Lage mal

Rapport - Lage mal

Når du har lagret en rapport og deretter valgt " Vis rapport", kan du lagre den som en rapport-mal slik at du ikke trenger å velge alt på nytt neste gang du skal skrive ut samme type rapport. Velg " Lagre/Endre mal" for å gjøre dette. Du vil da få opp et lite vindu:

1. Skriv inn et navn for malen din, og klikk på det grønne plusstegnet.

2. Alle malene du lagrer vil komme opp i en liste under.

3. For å endre navn på en mal, klikk på blyanten. For å slette en mal, klikk på minustegnet.

4. Når du har lagret rapportmalen, klikk på " X" for å lukke det lille vinduet.

5. Nå vil du se at rapportmalen din vises i nedtrekkslisten hvor du kan velge rapport.