Oversikt / Design / Redigere album på gallerisiden i v4.2 og v5.0

Redigere album på gallerisiden i v4.2 og v5.0

OBS: Dette gjelder kun kunder som bruker gammel visning av bilder. Du ser det gjerne om du er logget inn og trykker på rediger, er det en liten jordklode ved siden av "bilder" i menyen så bruker du gammel visning.

1. Legge til nye album til gallerisiden:
Skal du legge til nye album på gallerisiden ( hvor de ikke også skal ligge på f.eks. en klasseside ) kan du legge til nye album på ny side under "Løse sider" som med navn som f.eks"Bildealbum (uplassert)".

Bare gå til "Rediger" og til den siden det gjelder og legg til nye sidelement fortløpende. Velg "Bilder/Lyd/Film". Du trenger bare denne ene siden, hvor du kan legge til ubegrenset antall album på samme side. Se vedlegg.

2. Fjerne album fra gallerisiden:
Gå på "Filer" og bruk søkefeltet til høyre. Søk på deler av albumnavnet, klikk på tannhjul og sett "Vis i galleri" til "Nei" og "Lagre". Se vedlegg.

Når det er sagt, så kommer vi til å lage en løsning for å redigere standard galleriside. Vi ønsker å få dette på plass innen rimelig tid. (Det er helst de kundene vi har hatt lenge som har brukt den, nye kunder har stort sett bare lagt album direkte på de ulike klassesidene.)