Oversikt / Sideelementer / Sideelement - Sideteller

Sideelement - Sideteller

Hvis du ønsker kan du legge en sideteller på forsiden, eller på en annen side på nettstedet.
Da vil dette vise hvor mange ganger denne siden har vært besøkt.

For å legge inn en sideteller:

1. Klikk " Rediger".
2. Finn siden du vil legge en teller på og velg den i menyen til venstre.
3. Klikk på " Legg til nytt sideelement", og velg " Sideteller".

Skriv inn et navn for feltet.

Foreløpig er det kun et valg for hvordan tallene vil se ut.

Plassering på side og kolonne er valgt automatisk, men juster prioriteten hvis du vil ha telleren på et bestemt sted i kolonnen (f eks nederst, eller øverst).

Hvis du vil ha en ramme/boks rundt telleren, pass på at dette er huket av.

Klikk på " Lagre"-knappen.