Oversikt / Brukere / Første pålogging

Første pålogging

For å jobbe med hjemmesiden må du logge deg inn. Dette er av sikkerhetshensyn slik at ikke uvedkommende skal få tilgang til systemet.

Åpne nettleseren din, og gå til den adressen hvor sidene skal være. Hvordan logge seg inn?

Beveg musepekeren over til høyre hjørne av topplogo-bildet. Du vil se at musepekeren blir til en hånd, og ordene ” Logg inn” blir større. Klikk der.  Tast inn brukernavnet og passord du har fått fra oss. Klikk på " Logg inn".