Oversikt / Sideelementer / Lage album og/eller mapper for bilder, film og lyd

Lage album og/eller mapper for bilder, film og lyd

Merk at dette KUN gjelder om du har en oversiktsside, dvs. at du har et menypunkt som heter "bilder" eller lignende. Har du ett album pr side, klasse eller avdeling gjelder ikke denne veiledningen.

1. Logg inn og trykk på "rediger"
2. Trykk så på "løse sider" i menyen på venstre side
3. Trykk så på "ny side" kall denne "Uplassert album" og klikk på "lagre".
4. Trykk på siden du akkurat lagde, "Uplassert album" under "løse sider".
5. Trykk øverst på siden "legg til nytt sideelement" velg bilde/film/lyd
6. Gi albumet et nytt navn og lagre.
7. Trykk på "uplassert album" en gang til og trykk på den grønne plussen som ligger i albumet du akkurat lagde. Alle bilder du legger til her vil vises på albumoversikten.

For å legge til nye album gjentar du bare steg 4 til 7.