Oversikt / Sideelementer / Sideelement - Skjemabygger

Sideelement - Skjemabygger

For å sette inn skjema bruker samme kjente metode for å sette inn et sidefelt: Trykk på "rediger" og deretter "Legg til nytt sideelement".

Velg så "Nytt skjemafelt" og trykk lagre. I neste skjermbilde kan du gi skjemaet et navn og velge å motta epostvarsling når nye svar kommer inn.
( E-postadressen som meldingen går til er definert under "Innstillinger", "Valg for nettsted" og "hoved-epost-adresse" )

Når skjemaet er opprettet er tiden kommet for å velge en mal. Man kan velge mellom flere forhåndsdefinerte maler, disse er også mulig å jobbe videre med for å lage oppsettet slik akkurat du selv vil ha det.

Ved å ta musepekeren over hvert enkelt felt så får du opp tre redigeringsikoner. Blyanten betyr at du kan redigere på feltet, mens de to arkene betyr at det kan kopieres og det siste betyr at du kan slette feltet om det ikke passer med oppsettet du ønsker. Man kan også legge til og endre type for hver enkelt.

Man kan endre rekkefølgen ved å ta musepeker over de tre prikkene til venstre og dra og slipp i den rekkefølgen man ønsker.