Oversikt / Enhetsleder (Moava IKO) / Introduksjon og pålogging for enhetsleder/rektor/styrer

Introduksjon og pålogging for enhetsleder/rektor/styrer

Det finnes to brukernivå i systemet: Kommune-/Fylkesansvarlig og Rektor/Styrer.

For å logge inn:

1. Åpne nettleseren, og gå til nettstedet https://www.iko.moava.no
  2. Til høyre finner du Logg inn boksen. Tast inn brukernavn og passord som du har fått fra oss
  3. For å logge inn med FEIDE, klikk på FEIDE-ikonet. NB: Dette må settes opp for din kommune først, ta kontakt på post@moava.no

Når en rektor/styrer logger seg inn, ser det slik ut:

Klikk på fanen Innstillinger og så ”Rediger opplysninger” hvis du vil endre brukernavn, passord, eller e-postadressen din.

Merk av boksen ”Vis hjelp” hvis du vil vite mer om hver av kolonnene her.