Oversikt / Annet / Nytt i Moava versjon 20.04

Nytt i Moava versjon 20.04

Her er de viktigste nyhetene i Moava versjon 20.04 (April 2020)

Vi oppdaterer stadig Moava, siste versjon er 20.04. Her er de to viktigste nyhetene:

Avansert skjemabygger

Skjemabyggeren vår var tidligere en tilleggsmodul som vi tok betalt for. Fra versjon 20.04 er den nå inkludert for alle, uten ekstrakostnad.

For å legge til et skjema på en side gå til "Rediger" og siden du ønsker å legge skjemaet på. Trykk så på "Legg til nytt sideelement" i kolonnen hvor skjemaet skal ligge og velg "Nytt skjemafelt".

Etter at du har trykket på "legg til" får du opp et bilde hvor du kan legge til en del informasjon. Som standard vil du motta epost hver gang noen fyller ut skjemaet, meldingen går til eposten som er registrert under "innstillinger" og "Valg for nettsted".

Til slutt må du gå til siden hvor skjemaet ble lagret og velge hva slags type skjema du vil ha. Her kan du også velge å legge til nye felt om du ønsker det. Her er det mange muligheter og det er kun fantasien som setter grenser:

Når skjemaet er laget og du begynner å få inn svar så vil du kunne laste ned alle svarene i en fil ved å trykke på nedlastingsikonet oppe i høyre hjørne, dette blir sort når det er svar å laste ned:

Utfyllende informasjon om skjemabyggeren finnes her:

Les mer her

Laste ned hele album

Det er nå mulig å laste ned alt innhold i et album. Hvert album har nå en ny knapp som illustrerer en pakket fil, man ser det i eksempelet under til venstre for den grønne plussen. Dette ikonet kan man trykke på for å få generert en pakke som lages i zip format og lastes ned til lokal datamaskin. Husk at det kan ta litt tid om albumet er stort.